Schrijnwerkerij

TIGR Schrijnwerkerij

Binnenhuisafwerking met de puntjes op de i!

TIGR zorgt er steeds voor dat alle projecten met de nodige expertise wordt gerealiseerd. Wij gebruiken hoogstaande materialen voor de afwerking; zo ook voor het afwerken van uw muren. U kan kiezen voor een gyproc afwerking om uw muren vlak te maken of om uw leidingen te verbergen. Door met gyproc te werken zijn wij in staat om u snel een mooi resultaat te leveren.

TIGR is een ervaren aannemer voor het plaatsen van gyproc. Wij zorgen voor schilderklare pleisterwerken in je nieuwbouw of renovatieproject.

Voor particulieren, architecten en bedrijven voeren wij schrijnwerkerij naar perfectie uit, steeds tot in detail. Er wordt enkel met de beste materialen gewerkt. Wij zitten graag met u aan tafel om te bespreken wat u graag wil, welke materialen u wil gebruiken en wanneer u dit wel plaatsen.

Een vormgeven met TIGR is een bijzondere ervaring op high-end niveau. Omdat u het verdient. We tonen ons expertise in operationele excellentie, en masters in productie en plaatsing. Kiezen voor TIGR, dat is samenwerken in vertrouwen. OF dit nu gaat om schrijnwerkerij, plaatsing van gyproc of schilderwerken, bij ons bent u aan het juiste adres.
TIGR Schrijnwerkerij

TIGR: Schrijnwerkerij - Gyproc - Afwerking