Sanitair & CV

Verwarming

De meeste gezinnen besteden tot ongeveer 70% van zijn verbruik aan verwarming en elektriciteit. Het is dus van essentieel belang om de juiste keuze te maken van de juiste verwarmingsbron. Wij TIGR komen graag tot bij u om de juiste rendabele keuze te kiezen, wij bekijken ook meerdere aspecten zoals isolatie en andere energiemaatregelen om dan het gepaste toestel bij U te plaatsen.

Centrale verwarming

Een goedwerkende, cv-ketel is van essentieel belang om zodoende hoge kosten te vermeiden. Het nazicht en onderhoud doen wij met de nodige erkenning en vakkundigheid conform de voorschriften.

Vloerverwarming

Tegenwoordig is verwarmen via vloerverwarming een normale keuze in nieuwbouw of renovatie. Vloerverwarming heeft het voordeel dat er een contante temperatuur wordt bereikt en dat je zeker niet met koude voeten de vloeren betreedt.

Sanitair

Hebt u nood aan de een nieuwe badkamer dan bent u bij ons ook op het juiste adres aangezien wij alles kunnen voorzien om van u badkamer een paradijs te maken. Wij werken enkel samen met vaste leveranciers waar u met ons de juiste keuze kan maken van welke toestellen u wenst.

Fast lekkage oplossingen

Wij hebben door ervaring en door de jaren heen als veel problemen gezien in badkamers met de douches dat lekken of het voegwerk dat toch niet meer waterdicht is en wat voor veel gevolgschade kan zorgen. Wij zorgen ervoor dat toch die mooie badkamer kan behouden worden zonder breken of stof. Wij doen dit op zeer frequente basis wij voorzien de douche van acryl wanden in alle kleuren en motieven. Wij zorgen ervoor dat alles terug netjes is afgekit en waterdicht is.

TIGR: Centrale verwarming, sanitair en lekkage oplossingen